Hej! Du har kommit till Dealtown, sidan där vi
samlar alla nätets bästa deals för din stad.
Prenumerera här för att inte missa någon!

FAQ

1. Vad är Dealtown?
Dealtown är en sida som samlar nätets bästa erbjudanden på ett ställe. Varje dag dyker det upp erbjudanden på allt mellan himmel och jord på sidor som Gruppi, GroupOn, Lokaldealen, Eniro och många många fler. För att du ska slippa leta överallt, så kan du gå till en enda sida istället. Smart tycker vi, hoppas du tycker likadant!

2. Hur hittar ni alla erbjudanden?
Varje morgon snokar våra Dealtown-robotar tag på de bästa erbjudandena för just din stad, samlar ihop det i ett behändigt email och skickar det till din inbox. Just nu kan du hitta erbjudanden från GroupOn, Gruppi, Lokaldealen, Cityscoop, Eniro med flera. En ganska diger lista om vi får säga det själva, och vi hoppas på att spara många minuters surfande åt dig.

3. Säljer ni egna deals?
Nej, alla erbjudanden går genom någon av våra samarbetspartners dit du klickar dig vidare.

4. Vad händer om jag blir medlem på Dealtown?
Du får alla erbjudanden, behändigt levererade till din email varje morgon. Om du inte vill ha mailen längre är det bara att klicka bort, så lovar vi att inte störa dig mer. Och vi kommer aldrig någonsin sälja vidare din email till onda spamrobotar eller någon annan överhuvudtaget. Det lovar vi.

5. Vilka städer finns på Dealtown?
Än så länge Stockholm, Göteborg och Malmö. Men vi lägger till nya städer varje vecka!

6. Vem är det som ligger bakom Dealtown?
Vi heter Björn, Eric och Rasmus och har gjort lite allt möjligt här i livet tidigare. Dealtown drivs av Dealtown AB med org. nr. 556848-1252 och har funnits sedan mars 2011. Om du vill jobba med oss, tycker att vi borde förbättra något eller kanske bara dricka en kaffe kan du nå oss på förnamn (a) dealtown.se

x

Hej! Välkommen till Dealtown

Varje morgon snokar vi reda på dagens bästa deals från flera olika sajter och packar ihop i ett enda mail. För att få dem direkt till din inbox, skriv in din email här nedan och ta del av tusentals dagliga erbjudanden inom resor, hotell, skönhet och shopping med 50 - 90 % rabatt.

(Din email är i säkra händer, vi kommer aldrig att spamma dig eller sälja den vidare.)